Кам’янчани під дощем відривалися на концерті гурту «Kutless»

Кам’янчани під дощем відривалися на концерті гурту «Kutless»

У їхніх піснях поєднується важкий рок із легким світосприйняттям. Екстримальним вокалом вони співають про Бога та рай. У Кам’янці – Подільському відбувся концерт християнського рок-гурту «Kutless».

Скупчення сірих хмар затьмарило небо. Згодом дощ добряче вмив кам’янецьку землю. Площа Польський ринок вже по 18.00 годині почала вкриватися парасольками.

Молодь, котра любить прогресивну музику, не зважали на примхи погоди. Юнаки та дівчата завітали на захід, який влаштувала організація «Pulse».

 Сьогодні, 11 серпня, відбувся довгоочікуваний концерт відомої християнської рок-групи із США, що має назву «Kutless».


Попередньо учасники гурту «Kutless» розповіли на брифінгу для журналістів, що Кам’янець – Подільський вразив їх своєю древністю. Порівняли Кам'янець із містами в Америці, де історичних будівель не так небагато. Джон Самралл – вокаліст гурту, розповів, що в Україні вони ніколи б не були, якби не минулорічний тур 6-ма містами. То вперше американські музиканти завітали до України. А цього року вирішили продовжити тенденцію, але включили в тур ще 7 міст, серед яких і Кам’янець – Подільський.

Учасники гурту додали, що після першого візиту до України, надалі активно слідкують за тим, що відбувається в її межах. Вболівають за українців та підтримують, бо розуміють, що країна переживає нелегкий час.

На розігріві перед виступом рокерів із «Kutless» музичні композиції виконував гурт «IFOUND», а вела програму «Міс Україна – 2007» Ліка Роман.

Основна ідея заходу – заклик до любові до Бога, а також пропаганда здорового способу життя серед молоді. 

Коментарі (2)
  • Анонім

    файні фото. і крнцерт був драйвовий
  • артем

    Клас!!!!
keyboard_arrow_up