Пенсіонерка у Кам'янці не дала себе пограбувати

Пенсіонерка у Кам'янці не дала себе пограбувати
Вночі, 15 березня, до відділу поліції звернулася 77-річна жителька Кам’янця – Подільського. Телефонувала жінка, аби повідомити, що на мікрорайоні «Руські Фільварки» почула зайвий шум та побачила світло ліхтарика, котре загорілося у підсобці.

Як повідомляє т.в.о. начальника Кам’янець – Подільського відділу поліції Ігор Кшемінській у дописі на власній сторінці у Facebook, на місце ймовірного злочину відразу приїхали правоохорнці.

Поліція до підсобного приміщення підійшла тихо, і саме це надало їм можливість впіймати правопрушника відразу на місці злочину. Правопорушник виявився 20-річний кам’ячанин, який мешкав у тому ж дворі, що й потерпіла, тому й знав яким чином можна проникнути до підсобки пенсіонерки. Юнак гадав, що пенсіонерка, зважаючи на вік, взагалі не помітить його нічного візиту.

Відтак, 20-річному крадієві оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 (“Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому”). Таке порушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.) та за ч.3 ст. 15 (“Замах на вчинення злочину є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця”) Кримінального Кодексу України

Коментарі
keyboard_arrow_up