У Кам’янці – Подільському в серійного крадія виявили наркотики

У Кам’янці – Подільському в серійного крадія виявили наркотики

Правоохоронці Кам’янця-Подільського  затримали 36-річного місцевого жителя за крадіжки з господарств містян. Але під час обшуків поліція натрапила не лише на поцуплені речі, а й на 4 кілограми макової соломки та коноплі.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області.  16 вересня до працівників Кам’янець-Подільського відділу поліції із заявою звернувся 29-річний місцевий житель. Чоловік  повідомив, що вночі з його господарства (по вулиці Дачній) невідомий чоловік викрав 9 секцій кованого паркану та 2 радіатори для системного опалення.

Як виявилося згодом, на місці події свідки бачили автомобіль «Renault Master» білого кольору. Правоохоронці перевірлии власників автівок цієї марки і встановили потенційного підозрюваного. Під час одного з патрулювань правоохоронці помітили мікроавтобус і почали його переслідувати. Водій намагався втекти, але його все ж наздогнали. За кермом виявився товариш підозрюваного. Через деякий час затримали й, власне, 36-річного зловмисника. Під час обшуків правоохоронці вилучили усі крадені речі, а крім того — ще макову соломку та коноплю загальною вагою близько 4 кілограмів. Вилучені наркотичні речовини направили на експертизу.

Під час досудового розслідування було встановлено, що чоловік причетний ще до крадіжки з автомобіля «Hyundai Accent» 19-річної місцевої жительки, звідки він викрав акумуляторну батарею та інші автозапчастини.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 185 (крадіжка) та ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікові, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Коментарі
keyboard_arrow_up