Григорій Чапкіс приїде до Кам’янця

Григорій Чапкіс приїде до Кам’янця
Вже завтра до Кам’янця завітає народний артист України Григорій Чапкіс. Знаний хореограф відвідає місто в рамках 4 Всеукраїнського танцювального фестивалю «Радея-Dance».

Багато кам’янчан пригадують Григорія Миколайовича завдяки популярному телевізійному шоу «Танці з зірками», котре з 2006 по 2077 роки було популярним та транслювалося на телеканалі «1+1». На проекті Григорій Чапкіс був у складі ленів журі. Та окрім телевізійних проектів, Григорій Миколайович займається хореографічною діяльністю в ансамблі бального танцю «Натхнення». До речі, наймолодшій учасниці цього колективу – 50 років.

Вже завтра відбудеться прес-конференція для ЗМІ за участю Григорія Миколайовича. Тож не дивуйтеся, якщо  йтимете вулицями Кам’янця і зустрінете людину, котра стала засновником авторитетної Школи танців Чапкіса, відділення якої є не лише в Україні, а й в Італії та США.

Біографія: ЧАПКІС Григорій Миколайович. Народився 24 лютого 1930 року в Кишеневі (Молдова). Рідна мова: румунська. Вперше вийшов на сцену в 10-11 років. З 1950 року працював хореографом у Театрі імені Івана Франка, що у Києві. Наразі є головним танцмейстером Віденського балу. Був тричі одружений. Має двох дітей: Лілію та Григорія, котрі пішли за стопами батька й продовжують хореографічну справу Чапкісів.  

Коментарі
keyboard_arrow_up