Кам’янець перетвориться на столицю кави

Кам’янець перетвориться на столицю кави
Улюблений напій мільйонів готуватимуть у небі над Кам’янцем, у кабіні повітряної кулі. Скуштувати каву, зварену між хмар, зможе кожен, хто стане учасником фестивалю «Кам’янецька турка».

Кам’янець – Подільський неофіційно вважають кавовою столицею України. Мало хто знає, що у нашому місті кав’ярні існували ще задовго до того, як сформувався культ кави у Львові. І саме із такою ідеєю  у місті проводять щорічний кавовий фестиваль «Кам’янецька турка».

З 1 по 3 травня 2016 року Кам’янець – Подільський вкотре стане кавовою столицею України. До Старого міста з’їдуться найліпші кавовари з Кам’янця та Хмельницького. У рамках третього, щорічного фестивалю улюбленого напою, організатори заходу приготували для жителів та гостей міста чергову «родзинку». Якщо попередні роки кава то стирала кордони та демонструвала свою інтернаціональність,  то напій варили у великій, 333-літровій джезві, то цього року каву варитимуть на висоті польоту повітряної кулі.

1 травня день присвятять суто культурі споживання кави. А вже 2 та 3 травня на площі Польський Ринок , окрім масового кавування, на сцені розважатиме ведучий конкурсами, майстер-класами. Ба більше того, переможці конкурсів та змагань отримають подарункові сертифікати на безкоштовну каву.

Також у рамках кавового фестивалю, з 1 по 3 травня відбудеться благодійна фотовиставка Павла Білоуса «Кава у стилі АТО». 

Коментарі (1)
  • Aili-Hela Novak

keyboard_arrow_up