На «Fashion Days Podillya» у Кам’янці не приїхав Андре Тан та гурт «Dakh Duaghters»

На «Fashion Days Podillya» у Кам’янці не приїхав Андре Тан та гурт «Dakh Duaghters»

Організатори обіцяли, що «Fashion Days Podillya» перетворить Кам’янець – Подільський на столицю моди й краси. Очікуваний концерт гурту «Dakh Duaghters» так і не відбувся, а іменитий Андре Тан відмовився від участі у фестивалі. Журналісти «20 хвилин» відвідали ІІ Міжнародний фестиваль моди та краси  «Fashion Days Podillya-2016».

Цими вихідними, упродовж 26-28 серпня, у Кам'янці пройшов фест «Fashion Days Podillya». Перший день фестивалю, згідно із програмою, мав би розпочатися о 14.00 годині. О 15.00 годині тільки почали встановлювати подіум, сцену та намагалися владнати організаційні питання. Адміністрація фестивалю пояснила затримку тим, що доступ на територію Старої фортеці отримали лише в день старту фестивалю, у п’ятницю 26 серпня. А також не всі учасники заходу з’їхалися до Кам’янця до 15.00 години. Тому, треба почекати.

 Чекаємо.  Фактичний старт заходу й офіційне відкриття «Fashion Days Podillya-2016» мав місце уже після 18.00 години. Зрозумілим це стало, коли тіла декількох місцевих моделей почали розфарбовувати візажисти.

Під час паузи ми познайомилися із кам’янчанкою Яною Кузик, автором світлин, котрі сформували тематичну виставку.

- Працюю з ранку до ночі. Взагалі, я – весільний фотограф. Але одне діло – робота, а інше – для душі. А виставка присвячена, здавалося б, банальній проблемі  - кожна людина носить маски. І тільки зірвавши її, ми бачимо яка людина справжня, - розповідає 24-річна кам’янчанка Яна.

фотограф Яна

 

Людей, насправді, було не надто багато упродовж усього фестивалю.

Наступний день фестивалю присвятили етно-фешну.

 А художниця із Харкова, Оксана Варнадська, на очах у глядачів намалювала яскраву картину, присвячену фестивалю «Fashion Days Podillya». 

Яна Козловська, організатор фестивалю, журналістам «20 хвилин» пізніше розповіла, що затягується початок фестивалю вже другий день поспіль через те, що чекають на глядачів.

Гурт «Dakh Duaghters», до речі, так і не виступив у стінах фортеці. А іменитий дизайнер Андре Тан ще у перший день «Fashion Days Podillya» відмовився від участі у фестивалі. І тільки Вікторія Бессараб, головний художник по гриму на телеканалаі «СТБ», завітала до Кам’янця на фестиваль моди.

Вікторія Бессараб та Яна Козловська. Світлина із Facebook

Коментарі
keyboard_arrow_up