Кам'янецькі рибалки на три місяці залишаться без діла

Кам'янецькі рибалки на три місяці залишаться без діла
Уже з першого квітня поточного року рибалкам потрібно на три місяці забути про улюблену справу. Стартує так званий "нерест".

Як повідомляє т.в.о. начальника Кам'янець - Подільського відділу поліції Ігор Кшемінський у дописі на Facebook, з 1 квітня поточного року рибалкам-любителям та промисловцям заборонено виловлювати рибу із водойм, адже починається нерест - період активного відкладання ікри рибами. Основна мета тимчасової зупинки виловлювання - масксимальне невтручання людини у біологічні процеси природи.

Таким чином, усім рибалкам слід запам'яти про такі терміни заборон ловлі риби:

 - В усіх водосховищах з 01 квітня по 10 червня (включно).
- У всіх інших річках та їх кореневих водах з 01 квітня по 20 травня (включно), а в придаткових з 01 квітня по 30 червня (включно).
  Промисловий вилов водних живих ресурсів на рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Головному державному управлінню охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Хмельницькій області в такі строки:
- У Дністровському водосховищі – з 01 квітня по 29 червня (включно).
- У водоймі - охолоджувачі Хмельницької АЕС – з 01 квітня по 09 червня (включно).
- У кореневих водах всіх інших річок – з 01 квітня по 20 травня  (включно), а в придаткових – з 01 квітня по 29 червня (включно).

 

Коментарі
keyboard_arrow_up