Під ногами буде сонце. Біля центрального ринку в Кам’янці оновлюють «п’ятачок»

Під ногами буде сонце. Біля центрального ринку в Кам’янці оновлюють «п’ятачок»

З міського бюджету виділили 290 тисяч гривень, аби площу біля входу до центрального ринку облаштувати належним чином. 

Як повідомляється на офіційному веб-сайті  Кам’янець – Подільської міської ради, уся територія так званого «п’ятачка» буде облаштована плиткою. А це – 754 метри квадратних. Реконструкція площі відбувається після реорганізованого квіткового ринку: з ненових кіосків флористи разом із квітами перейшли до більш сучасних торгових місць. Відтак і площу вирішили оновити.

Зараз прибирають старе покриття. Сергій Бабій, заступник міського голови, обіцяє, що старе покриття замінять зеленою плиткою, що стане своєрідним  жовтого сонця, що є символом Кам’янця – Подільського.

Першу чергу робіт обіцяють завершити упродовж наступних двох тижнів. Кам’янчан запрошують долучитися до співпраці. Мешканці міста можуть розповісти, що хочуть бачити на оновленому «п’ятачку». 

Коментарі (1)
  • Лісовий Соня

    Ось чого нам не вистачає, сонця біля ринку.А на дахи і дорожнє покриття грошей не має...

    – Потрібно у якнайкоротші терміни ліквідувати наслідки негоди, особливо, що стосується дахів житлових будинків, адже попереду зима. Будемо думати де взяти кошти з міського бюджету, яких потрібно не одну і не дві тисячі гривень. На жаль, негода змушує замість збільшення фінансування на медицину, чи освіту, соціальний захист, переглядати розподіл, – зазначає міський голова Михайло Сімашкевич.

    Ссылка на источник: http://kp.20minut.ua/Podii/zliva-u-kamyantsi-zmusila-dumati-vladu-de-vzyati-dodatkovi-groshi-10530746.html

keyboard_arrow_up