У Кам’янці зібрали більше 3 причепів сміття та висадили дерева

У Кам’янці зібрали більше 3 причепів сміття та висадили дерева
У Кам’янці-Подільському учасники екологічної акції активно та дружньо прибирали забруднену частину заповідника «Подільські товтри», висадили дерева на території парафій та частувались кашею.

У Кам’янці-Подільському провели акцію «Екологічне навернення «Славен будь»» 16 та 17 жовтня. До акції долучились близько 300 кам’янчан. На теритої Троїцької церкви посадили 5 кущів, біля парафії Матері Божої ялини, берези та юлівець, а туї, царсис та ялини – біля храму священного Йосафата. 
Організатори акції Оксана Романович та Інна Ткач розповіли, що сміття збирали і сортували роздільно: скло і пластик скидали окремо. З території заповідника вивезли більше 3 причепів. 
Молодіжні спільноти при парафіях УГКЦ Кам’ янці-Подільському реалізували екологічний проект, який є переможцем Всеукраїнського конкурсу соціальних проектів для парафіяльних молодіжних спільнот Української Греко-Католицької Церкви у 2015 році, - каже Інна Ткач. – Прибирання було таким, що не встигли потомитись, але й і апетит був гарний. Смачну кашу роздавали за два, а то й три підходи.

Коментарі
keyboard_arrow_up