Керівник "Укрзалізниці" приїде до Кам'янця. Войцех Бальчун привезе рок

Керівник "Укрзалізниці" приїде до Кам'янця. Войцех Бальчун привезе рок

У Кам’янці – Подільському новопризначений керівник «Укрзалізниці», Войцех Бальчун, виступить зі своїм гуртом «CHEMIA» в рамках цьогорічного фестивалю «Respublica», котрий проходитиме з 1 по 4 вересня включно.

Як зізнається журналістам «20 хвилин» організатор фестивалю «Respublica» Андрій Зоін, ідея запросити Войцеха Бальчуна виступити у Кам’янці – Подільсьокму виникла ще тоді, як тільки пан Андрій дізнався, що гендиректор «Укрзалізниці» грає рок. Зважаючи на те, що гурт вельми популярний у Польщі, музиканти мають власного директора, з яким, власне, організатори фестивалю обговорювали усі питання.

- Я знайшов гурт, і ми написали їм офіційне запрошення на фестиваль. Відповіли вони одразу. Думаю, що Кам’янець -Подільський - відоме їм місто, плюс фестиваль наш також вони знають. Єдине, що ми довго обговорювали – це питання гонорару. Але гурт все ж зробив нам знижку, і ми підписали угоду. Все це тривало десь місяць,а саму угоду підписали лише вчора, - розповідає Андрій Зоін.

Наразі поки невідомо, якого саме дня виступить гурт «CHEMIA». Обиратимуть так, аби співпало із їхніми планами (мовляв, Войцех зараз зайнята людина), і з регляментом фестивалю «Respublica».

Ще однією несподіванкою цьогорічного фестивалю «Respublica» стало те, що в рамках заходу виступить Віктор Павлік. Фестиваль знаний, перш за все, як рок-фест. Тому досить неочікувано було дізнатися, що цього року на сцені фестивалю співатиме пісень і Віктор Павлік.

- Ми давно думали привезти когось зі "старої гвардії". Тому, що всі ці співаки слухали і грали колись рок. А в Павліка якраз вийшла нова програма, що зветься  "З новим РОКом", де сучасні молодіжні рок-гурти («Моторролла», «Рок-H», «Бувє», «Пан Пупець», «Чумацький Шлях» та інші) переспівують його пісні, - пояснює Андрій Зоін. - Я поїхав у Київ на презентацію цієї програми, послухав і мені сподобалось. Саме так ми й вирішили запросити Віктора Павліка на фестиваль.

Андрій Зоін додає, що запросили також кілька гуртів, з якими Павлік співав. Відтак, на фестивалі «Respublica»  можна буде почути як сольну програму Віктора Павліка, так і виконання композицій спільно з гуртами на рок-сцені. Сольну програму Павліка варто очікувати у суботу, 3 вересня, а разом із гуртами «Моторролла», «Чумацький Шлях» та «Пан Пупець» - в суботу та п’ятницю.

Нагадаємо, на фестиваль «Respublica» 2016 року приїде зірка відомого серіалу «Гра престолів» Наталі Тена.

Коментарі
keyboard_arrow_up