На Кам’янеччині затримали серійного злодія (ФОТО)

На Кам’янеччині затримали серійного злодія (ФОТО)

У Кам’янець-Подільському районі 21-річний зловмисник обікрав 4 дачних будинки та сільську раду. Сума краденого - майже 80 тисяч гривень.

Впродовж жовтня-листопада до Кам’янець-Подільського відділення поліції надходили заяви від власників дачних будинків в селах Устя, Руда, Врублівці. У заявах йшлося про те, що їх обікрали. Зламавши вікна та двері, зловмисник проникав у дачні будинки та підсобні приміщення. Після того, як потрапляв до приміщень, виносив звідти усе, що можна було продати. Серед поцупленого: надувний човен, електроінструменти, побутові прилади тощо.  Загальна вартість краденого дорівнює майже 80 тисячам гривням.

Окрім дачних будинків, на рахунку зловмисника ще й крадіжка з одніє із сільських рад, звідки злодій виніс оргтехніку.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області. Спільними зусиллями оперативникам міського та районного відділків поліції вдалося вирахувати та затримати зловмисника. Крадієм виявився 21-річний (раніше судимий) мешканець Кам’янця-Подільського. Більшість викраденого правоохоронці вилучили в гаражі, який винаймав злодій.

Наразі молодик перебуває в слідчому ізоляторі. По всіх 5-ти епізодах йому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Крім того, він підозрюється ще у вчиненні ряду крадіжок, грабежу та заволодінні транспортом на території Кам’янця-Подільського.

Коментарі
keyboard_arrow_up