Програма «Відділ кадрів» стартувала

Програма «Відділ кадрів» стартувала
  • Перший, пілотний, випуск розважального шоу «Відділ кадрів» можна проглянути уже сьогодні!
  • Цього разу в студію шоу завітає Сергій Житніковський, відомий хореограф-постановник, який родом із Кам’янця. А в рубриці «Шопопалошоу» кореспондент спілкуватиметься із фронтменом гурту «Антитіла». «Крок за кроком» присвячена питанню громадського транспорту у Кам’янці – Подільському.
  • А також, гість шоу Сергій Житніковський підготував сюрприз, отримати який зможе кожен, перемігши у конкурсі.

Тема першої програми передачі "Відділ кадрів" – кіно.

До студії шоу завітав Сергій Житніковський – актор та хореограф-постановник бойових сцен, який родом – із Кам’янця – Подільського.  У студії «Відділу кадрів» Сергій розповів про те, як починався його шлях у кінематографі, про роботу над фільмом «Правило бою», дружбу із Усиком та Ломаченко та планами на майбутнє. А також Сергій Житніковський продемонструє майстер-клас, де «піддослідним» стане ведучий Ростислав Шаркевич.

В постійній рубриці «Шопопалошоу» ведучий Geron Zai поспілкувався із вокалістом гурту «Антитіла», Тарасом Тополею. Мова йшла і про творчість, і про сімейне життя Тараса із Оленою (співачкою Alyosha), і про конкурентність між іншими музичними гуртами.

Цього разу рубрика «Крок за кроком» буде присвячена темі маршруток. Big Ben спілкуватиметься із кам’янчанами та випитуватиме їхню думку щодо стану громадського транспорту Кам’янця – Подільського.

Традицією шоу «Відділ кадрів» є конкурси із цікавими призами. Дивіться перший випуск і слідкуйте за новинами разом із «20 хвилин».

Коментарі
keyboard_arrow_up