Кам’янчани можуть знайти тезок за прізвищем в Інтернеті

Кам’янчани можуть знайти тезок за прізвищем в Інтернеті
  • Запрацював ресурс, де можна знайти людей, що мають однакові прізвища.
  • Особливістю проекту є те, що список пошукових результатів покаже, скільки маєш тих тезок за прізвищем, котрі жили в період з 1650 по 1920 роки.

Справа кожного – вивчити свій родовід.  Із розвитком науково-технологічного прогресу ця робота спростилася.Тепер свій архів може мати кожен користувач Інтернету.

В мережі на днях запрацював ресурс із пошуку мешканців території України, народжених між 1650-1920-ми роками. Pra.in.ua станом на червень 2017 року нараховує 2,5 мільйон осіб. Заплановано, що у 2019 році – обсяг бази зросте до 4 мільйонів.

Користуватння базою - безкоштовне. Зареєструвавшись на сайті, в базу можна додати й власну інформацію. Є ще функція, котра допоможе збудувати власне генеалогічне дерево. Про це йдеться на сайті проекту.

Наприклад, шукаємо людей із прізвищем Бондаренко. Ресурс знайшов 8,478 відповідностей. Таким чином, серед цих 8,478 українців, що мають однакове  прізвище, можуть бути і родичі, інформацію про яких ви досі не могли знайти.

Нагадаємо, раніше в мережі Інтернет почало функціонувати Генеалогічне Товариство «РІДНІ». Цей ресурс дозволяє відслідкувати тенденційність територіального поширення вашого прізвища. Ба більше, на сайті можна замовити дослідження родоводу.

Коментарі
keyboard_arrow_up