Кам’янець ділиться туристичним досвідом у Всеукраїнському візиті «Маршрути успіху»

Кам’янець ділиться туристичним досвідом у Всеукраїнському візиті «Маршрути успіху»
  • У Кам’янці проходить дводенний візит на тему туристичної привабливості міст.

У Кам’янці 18 та 19 липня проходить навчальний візит на тему «Підвищення туристичної привабливості міста як чинник економічного розвитку». У місто приїхали представники органів місцевого самоврядування з різних куточків України, які є членами Асоціації міст України (АМУ). Участь у заході взяв також виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.
За словами організаторів, такі візити або «Маршрути успіху» проводяться в багатьох містах України для того, щоб поділитися досвідом у найрізноманітніших сферах. Ініціатива реалізовується в рамках проекту «Пульс» спільно з американськими партнерами.


- Такі заходи є основою для розвитку міст. Адже після того, як чотири роки тому розпочався процес децентралізації, кожен орган місцевого самоврядування шукає свою нішу. Тому сьогоднішня можливість познайомитися з Кам’янцем-Подільським дозволить привнести щось нове в інші муніципалітети, - зауважив Олександр Слобожан.


Упродовж двох днів візитери ознайомляться з творчим потенціалом міста, роботою у сфері туристичної галузі, новими проектами та втіленими продуктами.

Про це повідомляє сайт міської ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up