ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

Минулого тижня у Кам’янці – Подільському національний університет відзначав своє 98-річчя, а на сесії міської ради перейменували з десяток міських вулиць. Щодо культурного життя міста, то в Кам’янці завершився ІІ театральний фестиваль «Комора», а також пройшов конкурс талантів «AgroUniFest-2016». 

Журналісти «20 хвилин» підготувати ТОП-5 кам’янецьких новин тижня.

1. У Кам’янці – Подільському обкрадають місцевих жителів. Серед білого дня на кам’янчанку напали двоє і відібрали золоті обручки. Потім до квартири кам’янчанина потрапив крадій, звідки виніс золоті прикраси. Загальна сума краденого становить 35 тисяч гривень. Минула доба, й із квартири кам’янчанки вкрали ювелірні прикраси на суму в 75 тисяч гривень.

2. У понеділок, 17 жовтня, завершився театральний фестиваль «Комора». Упродовж чотирьох днів глядачі мали змогу переглянути 17 театральних постановок. Кожна вистава відрізнялася загальною атмосферою, темою, жанром. До фесту долучилося 4 місцевих театри.

3. Вже вдруге у Кам’янці – Подільському проходить «AgroUniFest». Мета такого фестивалю – демонстрація талантів студентів-аграріїв та молоді, котра вирішила своє життя пов’язати із технічними спеціальностями.

4. Один із найстаріших українських вишів відзначив 98 річницю від дня заснування. Уявити собі, вже за два роки Кам’янець – Подільський національний університет імені Івана Огієнка святкуватиме сторіччя!

5. Декомунізація триває. Реалізується поки що лише у формі перейменувань вулиць і провулків. Так, у Кам’янці – Подільському перейменували цього тижня 10 вулиць та 4 провулки. Дивіться-но, як тепер зватиметься ваша вулиця.

Коментарі
keyboard_arrow_up