Жителька Кам'янця підтвердила в суді, що терорист з «ДНР» хвалився перед нею «бойовими досягненнями»

Жителька Кам'янця підтвердила в суді, що терорист з «ДНР» хвалився перед нею «бойовими досягненнями»

38-річний житель міста Донецьк періодично телефонував кам'янчанці та розповідав про бойові дії на Сході. Її свідчення  допомогли засудити терориста. 

Під час досудового слідства, яке здійснювало УСБУ в області, та прокурором у суді доведено, що засуджений добровільно вступив до терористичної організації так званої «ДНР», отримав позивний «Ювелір», зброю та посаду – заступник командира взводу терористичної групи.
Неодноразово брав участь у збройних сутичках з силами антитерористичної операції поблизу Донецька в складі спеціальної диверсійно-розвідувальної групи.
 
Своїми «бойовими досягненнями» він хвалився в телефонних розмовах зі знайомою жителькою м.Кам’янець-Подільський, яка в суді підтвердила це.
 
За вироком суду, його визнано винуватим у вчиненні вказаного злочину та призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області. 
 
Оскільки засуджений перебуває у розшуку та знаходиться на  тимчасово окупованій території,  виконання вироку в частині його затримання та етапування для відбування покарання доручено управлінню СБУ в області.
Коментарі
keyboard_arrow_up