Подячна Великодньому кошику

Описано, про містичну силу Великоднього кошика.

Подячна Великодньому кошику

Знову українці відшуковують Великодій кошик. Напередодні минулого Великодня я звертався до вір'ян із статтею:"Прозріння з Великодним кошиком". Те, що кошик має велику містичну силу, переконалися усі. Саме головне, чого ми повинні завдячувати саме Великодньому кошику це те, що згідно моєї пророчої поради, тінь сімки досі кружляє над Україною. Якщо минулого року нам вдалося використати містичну силу Великоднього кошика, то і на цьогорічний Великдень, гріх ним не скористатися. Тому, попрошу повторити мою пораду, а також, у зв'язку із вовчими погрозами покласти на дно кошика обрізок труби та кусочок алюмінієвого чи мідного дроту, по якому подають струм.

Цитую текст статті:"Прозріння з Великодним кошиком", оскільки його теж, якоюсь містичною силою викинуто із мережі.

"Прозріння з Великодним кошиком.

Наближається той особливий день, коли ми шукаєм Бога, Воскресіння через реальний предмет - кошик.

Важко сказати, чи кожен знайде Господа, але більшість відшукає Великодний кошик. Бо люди вірять у Бога через кошик, особливо у його наповнення, а ще більше у споживчий кошик.

Не стану судити конкретне наповнення цьогорічних Великодніх кошиків, але де що з цього приводу висловлю.

Бо у 2012 році я мав велику честь прилучитися, щоб подбати про наповлення цього атрибуту, про те тернополянам  сподобалося більш приємне дійство - спустошення кошика. Тому, все здійснилося закономірним чином - сьогоднішній Великодній кошик значно полегшав. Але мішани не залишили і мене без діла. Вони доручили мені використати кошик, як інструмент, ще для однієї важливої для них справи - прозріння.

Хоча мені належить відкриття Годинника прозріння, знаю,що більшість ставиться до нього скептично.

А ось Великодній кошик жодного скептицизму не викликає. Годинник прозріння та кошик мають спільну геометричну форму - оба округлої форми. А головне, дві ці речі є приладами для містичного фокусування тіней, котрі завжди нас супроводжують.

Погляньте на наповнення вашого Великоднього кошика. Багатьом хотіло б ся кращого. Але,  подякуймо Всевишньому за ці дари. Бо небезпека ще гіршого існувала. Але Господь дарував Свою Ласку - відносно теплу зиму, котру українці успішно пережили. Жахливі холодні тіні не зачепили Україну, можливо через те, що у нас є такі обереги-прилади.

Якщо читачі погоджуються з моїми твердженнями, то прошу виконати мою пророчу пораду.

Не залежно від наповнення кошика, на його дно покладіть деякі папери. Це не сильно обтяжить вашу ношу.

Насамперед покладіть свій, чи ваших рідних військовий квиток. Тінь сімки досі кружляє над Україною, чекаючи команди фас. На цей раз сьомої хвилі мобілізації. Щоб не розпинали вас та ваших рідних ще вишуканіше ніж нашого Спасителя - Ісуса Христа, не забудьте покласти цей документ.

Якими доречними будуть ваші папери на отримання субсидій та квитанції з оплати житлово комунальних послуг. Бо розпинальники вирішили уповільнити нам спуштошення вмісту кошиків, шляхом недопечення Великодних наїдків, підняттям  на Страстний тиждень цін на газ вдвічі.

Ще одним способом розп'яття  є валюта - наша гривня. Покладіть у кошик і її.

Ісуса розпинали на хресті. А нас  мають намір розпинати на колії. Отож, не забудьте покласти старі квитки на проїзд у залізниці.

Можливо у вас ще на щось падають тіні. Кошик помістить і це.

Потім кладіть вашу пасочку з наїдками та все це освячуйте. Нехай усі знають, що наш шлях до Воскресіння лежить не через розп'яття, а - прозріння, бо ми не хочемо бути мотовилом у чужих руках, шляхом нашого ж розп'яття. Христос уже розіп'явся    заради нас, щоб ми не повторювали цей жахливий приклад.

Бажаю усім смачної паски.

Веселих Великодних свят.

Христос Воскрес!

Воістино Воскрес!

Прозрінням Воскресне Україна!

 

Пророк:    Мирослав Копак.

 

28.04.2016 року Божого."

14.04.2017 року Божого.

Коментарі (0)

Ви не авторизовані