Від отруєння у Кам’янці постраждали вже 70 людей

Від отруєння у Кам’янці постраждали вже 70 людей

Станом на 23 листопада медики нараховують уже 70 потерпілих від отруєння у Кам’янці – Подільському.

За даними інформаційного агентства «УНІАН», станом на 15.00 годину 23 листопада кількість постраждалих від масового отруєння становить 70 людей, з них – 59 – дітей. Усі вони – учасники фестивалю «Перлина Кам’янця».

Загалом участь у фестивалі брало 1 тисяча людей.

Деякі учасники фестивалю «Перлина Кам’янця» проживали в готелі «Ксенія», що в Кам’янці – Подільському, неподалік Старої фортеці. Частина учасників конкурсу – у «Ксенії» в селі Врублівці Кам’янець-Подільського району. Симптоми харчового отруєння спостерігалося у відвідувачів обох із цих готелів. Інформує «УНІАН».

Дві «Ксенії» на 10 днів закрили. Суд потім вирішить, чи відновлять готелі свою діяльність.

За інформацією ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, при обстеженні ГРК “Ксенія” у Кам’янці-Подільському виявили ряд порушень санітарних норм: відсутні супровідні документи на харчові продукти, які засвідчують їх походження, безпечність та якість; порушувались вимоги зберігання розділового інвентарю; порушувалось товарне сусідство при зберіганні харчових продуктів; не проводяться лабораторні дослідження харчових продуктів та готових страв; не представлені особові медичні книжки на всіх працівників харчоблоку та інші.

За оновленнями слідкуйте із «20 хвилин».

Читайте також: Мер Кам’янця попросив вибачень за інцидент з отруєнням учасників фестивалю 
 

Коментарі
keyboard_arrow_up