Про красу. Епізод 1: загальне

Привіт усім читачам! Я Юля. І це - мій новий блог.

Я вирішила, що багато з вас думають як би це позбавитись від проблем зі шкірою, чи яка косметика краща, як стати здоровішою, прикладаючи якомога менше сил.

Я вам розповім.

Перший блог я хочу присвятити здоров'ю загалом. 

***

У наш час дуже важко їсти якісну їжу, дихати чистим повітрям та витрачати енергію з користю, а не на людей, які нею користуються. Моя порада вам — кожну вільну хвилинку витрачайте з розумом для корисних справ. Наприклад, займіться йогою (прекрасно відновлює сили), зробіть масочку для обличчя або просто полежіть. Так, це можна назвати лінню, але краще говорити, що це відновлення витраченої енергії.

Заведіть кота, якщо ви не алергік. Так-так, це відповідальність. Але ж як приємно, коли він лягає біля вас і муркоче. Приємно розслаблює і дозволяє відпустити неприємні думки.

Я, наприклад, сьогодні, у свій вихідний, витратила час на прогулянку в парку. Він близько біля дороги. А у Києві з чистотою повітря проблеми. Не дуже здорова прогулянка, але яка є. Сонечко світить, пташки співають, тепленько — ось, що потрібно для щастя.Особливо після важких виснажливих робочих днів.

У такі вихідні полюбляю повністю розслабитись і нічого не робити.

Хто як, а для мене основне - зробити маску для обличчя, щоб почистити від косметики. Найкраще — вівсяні пластівці із медом. Відновлює, очищує і живить шкіру. Якщо ви звикли купувати маску, то можна спробувати фірму «Vichy».

Відновити волосся можна хорошими крем-масочками «Brelil NUMERO».

Якщо ви знаєте варіанти домашнього відновлення волосся, цікаво дізнатися. Можливо, спробую на собі.

Та, як я уже зазначала, основне — відпочинок та відновлення енергії. Тож бережіть своє здоров'я і будьте щасливими.

Сподіваюся, мій блог стане цікавим та пізнавальним для вас.

Коментарі (0)
Про красу. Епізод 5. Тіні для повік.

Привіт, красуні!  Перше, що людина бачить, зустрівшись із вами - очі. Говорять, що саме вони - дзеркало душі....

Про красу. Епізод 4. Тональна основа

Привіт, красуні! Сподіваюся, настрій у вас весняний як ніколи. Навіть у дні, коли за вікном погана погода і дощить, потрібно...

Про красу. Епізод 3: Червона губна помада

Весна — чудова пора року, коли усе квітне не лише навкруги, а й у душі. Чому б не сяяти ще більше? Додайте до своєї краси...

Про красу. Епізод 2: Рецепт поживної вівсяної маски для обличчя

Привіт усім читачам «20 хвилин». Прекрасна погода, чи не так? Скоро весна, і, мабуть, всі дівчата готуються до того, щоб...

keyboard_arrow_up