Новини компаній: Благодійна акція для дітей, яких покинули батьки

Новини компаній: Благодійна акція для дітей, яких покинули батьки
Команда Hotels24.ua стала організатором благодійної новорічної акції. Ми проводимо збір коштів, які повністю підуть на купівлю подарунків дітям, покинутих батьками.

Приєднавшись до нас, ви зможете стати справжнім чарівником для малюків, які чекають, сподіваються і вірять в чудеса. Подарувавши шматочок щастя дітям, що довірливо вірять у Новорічну казку, ви зробите наш світ трохи світлішим і яскравішим. А разом ми зможемо наповнити його добротою і любов'ю, якої так не вистачає дітям, обділеним батьківською ласкою.

Зібрані кошти будуть витрачені на подарунки дітям-сиротам, які знаходяться у Вінницькому Центрі Матері і Дитини. Приєднатися до нас ви можете, перейшовши за посиланням hotels24.ua/podaruyemo-svyato-dityam/. Акція триватиме до 25 грудня включно. До цього часу ми сподіваємося зібрати достатню суму для покупки малюкам подарунків.

До Нового року часу залишилося зовсім небагато. І чим більше людей візьмуть участь у благодійній акції, тим більше подарунків отримають малюки. Поділіться нашої інформацією зі своїми друзями і близькими в соціальних мережах. І разом у нас все вийде!

За ходом акції та її результатом стежте на нашому сайті або приєднавшись до соц.мереж: facebook.com/hotels24.ua/, vk.com/hotels24_ua.

 

на правах реклами

keyboard_arrow_up