Оголошено конкурс на очищення каньйону від самосіву

Оголошено конкурс на очищення каньйону від самосіву
Департамент ЖКГ оголошує конкурс на видалення самосіву в каньйоні річки Смотрич (від Новопланівського мосту до Руськофільварецьких сходів в південному напрямку). Конкурс відбудеться 01.03.2016 о 14.00 год. в залі засідань міської ради за адресою майдан Відродження, 1.

Для участі у конкурсі Заявник необхідно подати такі документи : заява, відомості про суб’єкта підприємницької діяльності (назви та місцезнаходження, коду ЄДРПОУ, номеру телефону), документ, що  посвідчує фізичну особу-підприємця або представника юридичної особи, копії установчих документів, завірені належним чином, копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Як наголошує прес-служба Кам’янець – Подільської міської ради, конкурс проводиться в один етап, за результатами якого Комісія приймає рішення про переможця конкурсу, який запропонував найкращі умови відповідно до умов конкурсу.

Критерії визначення переможця - вартість реалізації робіт та строки їх виконання.

Нагадаємо, вчора, 23 лютого, відбулося засідання, у ході якого було визначено, що проект відпочинкової зони починає реалізовувати, зокрема стартує із вівторка, 1 березня. Початок реалізації ідеї – очищення 1,5 кілометрової території в каньйоні від самосіву.

Коментарі
keyboard_arrow_up