Швидкий старт кар’єри Веб-дизайнера у Вінницькій ІТ-Академії (Новини компаній)

Швидкий старт кар’єри Веб-дизайнера у Вінницькій ІТ-Академії (Новини компаній)

Якщо ваш сайт не справив приємного враження  на людину за одну двадцяту секунди , швидше за все користувач “залишить цей сайт” навіть не дізнавшись, що ж на ньому цікавого було. Сумна статистика, чи не так? Люди дуже швидко можуть поставити оцінку всьому, грунтуючись лише на емоційній реакції. Як же створити такий сайт, який не буде залишати байдужим (і не лише сайт, а візитку, банер, флаєр тощо)?

Про це знають викладачі Вінницької ІТ-Академії. Вони з радістю діляться досвідом у курсі “ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів (UI)”

Виходячи з останніх тенденцій веб-дизайну ми майже завжди з упевненістю можемо сказати, що саме нам не подобається: зловживання так званими фотошопними ефектами минулого покоління «drop shadow» і «bevel emboss», заїжджені кліпарти, які в силу своєї «безкоштовності» і загальнодоступності зустрічаються чомусь аж на кожному бігборді на дорозі або банері в інтернеті, перевантаженість інформацією на сторінці. Наповнення сайту повинно бути збалансованим, контент повинен бути оригінальним і унікальним, а візуальні ефекти помірні. Потрібно розуміти, що для того, щоб робити це на хорошому рівні, необхідно поєднувати цілий ряд різних знань і навичок, які в комплексі дозволяють фахівцеві робити дійсно якісні веб-проекти.

Студентам потрібно донести головну думку - що всі сайти створюються для звичайного користувача. Викладачі ІТ-Академії - це в першу чергу знавці своєї справи, це викладачі-практики, які дають практичні знання, а не “суху” теорію. Адже сайт має донести інформацію до користувача максимально зручним для нього способом. А також викликати бажання користувача створити певну дію (купити товар, відправити e-mail, підписатись тощо)

За час навчання студенти вивчають художнє мистецтво, створення шрифтів, логотипів, роботу з векторною та  растровою графікою, програмне забезпечення (Adobe Photoshop CC, Illustrator CC, Coral Draw), основи верстки сайту (HTML, CSS), тенденції веб-дизайну, UI - взаємодію з користувачем. Тобто ви вивчаєте ВЕСЬ процес виготовлення сайту: від купівлі домену та налаштування самотужки хостингу, до написання SЕО статей, просування його в пошуковиках, налаштування Google AdWords  і до комунікації з реальними відвідувачами. Крім того для наших студентів в курс входить англійська мова для веб-дизайнерів, адже це основна мова спілкування в IT-сфері.

Вже за три місяці навчання студенти ІТ-Академії приступають до написання своїх перших проектів. За весь період навчання студенти пишуть мінімум 3 проекти (серед яких дизайн сайту-візитки, лендінг, інтернет-магазину, соц-мережі та ін). На завершальному етапі - працюють над масштабним проектом, а саме дипломною роботою. Всі свої роботи студенти додають у власне портфоліо, при цьому вивчають як скласти резюме англійською мовою та розглядають проходження співбесід.

Вас навчать не лише працювати, а й отримувати задоволення від своєї роботи, щоб ваші очі горіли, щоб хотілось працювати ще і ще, дізнаватись нове, розвиватись, самовдосконалюватись… ІТ-Академія дає вам стійкий фундамент, це ваш вдалий старт у сферу ІТ. У нас завжди можна запитати у викладача, почути відповіді на свої запитання, стати впевненішими, отримати необхідну мотивацію та підтримку.

Якщо ви націлені на професійний ріст, гідну заробітну плату та професіоналізм, то саме для вас курс - "ВЕБ-дизайнер. Проектувальник інтерфейсів (UI)” від Вінницької ІТ-Академії.

 

ПРОГРАМУЙ МАЙБУТНЄ!

Вінницька ІТ-Академія

тел. 067-431-19-21

       073-209-97-43

 

на правах реклами

 

keyboard_arrow_up