Кам'янець стане плацдармом для журналістів. У місті вперше пройде медіа-форум

Кам'янець стане плацдармом для журналістів. У місті вперше пройде медіа-форум
Вже наступного місяця, упродовж 21 - 23 квітня, у Кам'янці відбудеться форум для працівників у галузі мас-медіа. Журналісти, студенти-медійники, аналітики та блогери матимуть змогу цілих три дні оновлювати свої знання стосовно медійної діяльності, навчитися чомусь новому від знаних закордонних та вітчизнянинх журналістів.

Цьогоріч Кам'янець вперше стане плацдармом для професійної комунікації медійників. Організатори медіа-форуму пропонують працівникам ЗМІ упродовж тьох днів працювати за конкретними напряками: регіональні ЗМІ в умовах нових медіа; чи існує в Україні громадське мовлення?; роль медіа у формуванні іміджу регіону, міста.

Учасники форуму - це представники регіональних медіа із Литви, Латвії, Польщі та, звісно ж, України.

Ділитимуться своїм досвідом такі знані українські працівники медіа як: Наталія Щука (телеканал "1+1"), Олександр Бурмагін (медіа-юрист), Роман Скрипін та Анастасія Станко (представники “Hromadske.tv”), Юрій Фінклер (професор кафедри реклами і мови ЗМІ факультету журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука), Тетяна Кузнєцова (декан факультету журналістики Одеської юридичної академії) та інші.

У перші 2 дні медіа-форуму заплановано реалізувати чимало ворк-шопів, тренінгів, залучення учасників форуму до дискусій та комунікація в межах формату "круглий стіл" і тому подібне. А вже третій день заходу реалізовуватиметься  паралельно до офіційного відкриття туристичного сезону в Кам'янці. Ця подія стане осередком цікавих завдань, майстер-класів для учасників, де обов'язковою умовою стане відвідування заходів на відкритті турсезону.

Не відмовляйтеся отримати безцінний досвід, можливість поспілкуватися зі знаними журналістами та спробувати реалізувати себе у неочікуваному напрямку. Більше того, участь у медіа-форумі - безкоштовна. Потрібно лише пройти реєстрацію.

Коментарі
keyboard_arrow_up