Кам’янчанин Арсен Даниленко ввійшов до 20-ки кращих атлетів у змаганнях «Crossfit Banda»

Кам’янчанин Арсен Даниленко ввійшов до 20-ки кращих атлетів у змаганнях «Crossfit Banda»

Минулими вихідними, з 2 по 4 вересня, у Києві проходили спортивні змагання «Crossfit Banda». Участь взяв кам’янчанин, Арсен Даниленко. Журналістам «20 хвилин» атлет розповів про те, як йому вдалося потрапити до 20-ки найкращих спортсменів України в рамках змагань «Crossfit Banda».

Арсен Даниленко – кам’янчанин із активною життєвою позицією. Хлопець не любить байдикувати. То він влаштовує у Кам’янці – Подільському спортивні змагання із «Crossfit», то гідно представляє місто на всеукраїнському рівні.

- Про змагання дізнався зі сторінки клубу-організатора змагань «Crossfit Banda» у соцмережах. Слідкую за новинами, які вони викладають. У квітні вже приймав участь у змаганнях, який вони організовували. Але то були змагання дещо іншого масштабу, - розповідає Арсен.

світлина з особистого архіву Арсена

Кам’янецький атлет зауважує, що сподобався рівень, на якому організували спортивні змагання у столиці:

- Команда організаторів за чисельністю лише трішки поступалася кількості всіх учасників (а це -  близько 150 чоловік). Все було дуже злагоджено. Багато біо-туалетів, чистих і прибраних. Постійно оновлювалась інформаційна дошка для атлетів, кожен знав скільки у нього балів і який він у черзі на наступний комплекс. Працювала окрема «розминочна» зона для атлетів, де можна було розігрітися і спробувати вправи, які будуть у змаганні.

світлина з особистого архіву Арсена

Арсен зізнається, що зовсім трішки не вистачило, аби ввійти у десятку найкращих атлетів:

- Найважче мені дався останній комплекс, який виконували лише двадцять найкращих атлетів: викиди м'яча, набитого піском, вага якого становила дев'ять кілограмів, та станова тяга до підборіддя (штанги вагою 40 кілограм). Сильно втомилися руки та ноги, не вистачило витривалості. Я прийшов у ньому останнім, і не ввійшов у фінальну десятку на завершальне випробування.

Але на цьому кам’янчанин не буде зупинятися. Хлопець уже готується до зимових змагань.

- Кожні змагання такого рівня – це персональний ріст та новий досвід. Після них завжди повертаєшся сильнішим та більш мотивованим для самовдосконалення, - каже Арсен Даниленко.

Коментарі
keyboard_arrow_up