1,7 мільйони гривень уряд виділив на ремонт «тещиного язика»

1,7 мільйони гривень уряд виділив на ремонт «тещиного язика»
фото із сайту Wikimapia

Одну із найбільш небезпечних ділянок автодороги, що поруч із Кам’янцем – Подільським, так званий   «тещин язик» відремонтують. Для цього уряд України виділив 1 мільйон 744,7 тисяч гривень. Планують влаштувати додаткову смугу на підйом, а також проектно-вишукувальні роботи. 

Про виділення коштів на капітальний ремонт дороги «Н-03 Житомир-Чернівці» біля села Гуменці Кам’янець – Подільського району зазначено у розпорядженні КМУ від 1 лютого №62. За 1 мільйон гривень планують влаштувати додаткову смугу на підйом на ділянці км 269 + 600 — км 275 + 100 цієї дороги .І ще 744,7 тисяч гривень виділено на проектно-вишукувальні роботи майбутніх років.

Наприкінці грудня депутати Хмельниччини звернулися до Прем’єр-міністра України, Міністра інфраструктури України, в. о. Голови Державного агентства автомобільних доріг України з проханням реконструювати аварійно-небезпечну ділянку міжнародної дороги Н-03 Житомир-Чернівці. Загалом, на капремонт аварійної дороги на відрізку “тещин язик” (напрямок руху Хмельницький-Кам’янець-Подільський) необхідно залучити 140 мільйонів гривень.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up