Двоє жителів Хмельниччини постраждали внаслідок ДТП

Двоє жителів Хмельниччини постраждали внаслідок ДТП
  • Два наїзди сталися в селі Копистин і в Хмельницькому по вулиці Тернопільській
  •  Слідчі з’ясовують всі обставини

26 жовтня, близько 07.54 по вулиці Тернопільській у Хмельницькому, містянин на автомобілі «ВАЗ 2106» на нерегульованому пішохідному переході наїхав на пішохода. Повідомляє національна поліція Хмельницького. Чоловік внаслідок ДТП отримав перелом чашечки лівого колінного суглобу і був госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Цього ж дня близько 19.00 в селі Копистин Хмельницького району мешканець села Богданівці на автомобілі «ВАЗ 2107» наїхав на місцевого жителя, який йшов по узбіччю дороги в зустрічному напрямку. Пішохід внаслідок наїзду зламав ногу і отримав забійну рани голови. 
Чоловіка госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

В обох випадках відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі терміном до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Коментарі
keyboard_arrow_up