На Кам’янеччині автівка збила чоловіка. Потерпілий помер у реанімації (ОНОВЛЕНО)

На Кам’янеччині автівка збила чоловіка. Потерпілий помер у реанімації (ОНОВЛЕНО)

ДТП сталася 6 лютого, близько 23 години. Автомобіль марки «Опель Омега» наїхав на чоловіка. Але в реанімації потерпілий помер.

Про це йдеться на офіційному сайті ГУ НП у Хмельницькій області. У селі Кам'янка по вулиці Леніна на проїжджій частині дороги лежав 58-річний житель цього села. Дорогою рухавка автомобіль «Опель Омега», за кермом якого перебував 35-річний житель міста Кам'янець-Подільський.  Авто наїхало на чоловіка.

У результаті ДТП 58-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в реанімаційному відділенні  Кам'янець-Подільської центральної районної лікарні.

За даними сайту ГУ НП у Хмельницькій області, у 58-річного чоловіка, який лежай на дорозі, були явні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій автомобіля, котрий наїхав на чоловіка, стверджує, що просто його не побачив, пояснюючи це тим, що були складні погодні умови і зустрічний автомобіль його "засліпив".  Водій відчув, що на щось наїхав. Коли побачив, що це людина, сам викликав «швидку» та правоохоронців. Опісля потерпілого  доправили в реанімаційне відділення Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні. У чоловіка діагностували відкритий перелом лівого стегна, гомілки та травматичний шок. Лікарі намагались його врятувати, але через значну крововтрату потерпілий  помер.

Наразі проводиться досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Коментарі
keyboard_arrow_up