Неподалік Кам’янця через погодні умови знадобилася допомога двом машинам

Неподалік Кам’янця через погодні умови знадобилася допомога двом машинам
  • Складні погодні умови спричинили до ускладнення руху машин.
  • Неподалік Кам’янця рятувальники надавали допомогу водіям автомобіля та вантажівки.

 

Рятувальники 2-го державного пожежно-рятувального загону допомогли автомобілю MAN вночі, 18 березня. Водій машини поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району не міг самостійно продовжити рух.

Вранці цього ж дня, на тій самій ділянці дороги, працівники ДСНС за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та буксирувального тросу витягнули вантажний автомобіль на безпечну ділянку дороги.

Про це повідомляє Служба порятунку на сторінці у мережі Facebook.

Окрім цього за даними ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за добу 18-19 березня надзвичайники залучалися 19 разів для буксирування та витягування автомобілів, що через засніжені дороги не могли рухатись, а їх пасажирам загрожувала небезпека. Так, рятувальники витягнули  з снігового полону 20 автомобілів, в тому числі 2 рейсові автобуси, в яких перебувало 29 чоловік.

Крім того, працівники ДСНС ліквідували затор з 27 вантажних автомобілів, що утворився на об'їзній дорозі Чернівці — Вінниця поблизу с. Шумівці Хмельницького району .

До ліквідації наслідків негоди та надання допомоги учасникам руху залучено 73 рятувальника на 19 одиницях техніки підвищеної прохідності.

Коментарі
keyboard_arrow_up