Під Кам’янцем сталась ДТП за участі трьох автівок. Є потерпілі

Під Кам’янцем сталась ДТП за участі трьох автівок. Є потерпілі
Фото із сайту ГУ НП  у Хмельницькій області
  • Біля села Смотрич Кам’янець-Подільського району вчора, 14 липня, сталася ДТП.
  • Зіткнулося три автівки.
  • Постраждало троє осіб, серед яких – 8-річний хлопчик.

Дорожньо-трнанспортна пригода мала місце вчора, 14 липня, близько 19.25 години на автодорозі «Житомир-Чернівці», неподалік села Смотрич. Про це інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області. Унаслідок ДТП травмувалося троє осіб, серед яких 8-річний хлопчик.

52-річний кам’янчанин на момент ДТП  перебував за кермом «ВАЗ 2106». Чоловік не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, через що і допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2109». За кермом «ВАЗ 2109» був 49-річний кам’янчанин, який саме зупинився для здійснення повороту ліворуч.Через зіткнення  авто «ВАЗ 2109» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся ще й з автомобілем «Mitsubishi Pajero» під керуванням 39-річного жителя Чернівців.

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити ВАЗ 2106 від 4200$ на Automoto.ua.

Фото із сайту ГУ НП  у Хмельницькій області

24-річний пасажир автомобіля «ВАЗ 2106» отримав тілесні ушкодження - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинних порізів тіла та саден обличчя. Чоловіка госпіталізували в нейрохірургічне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні.

8-річний пасажира автомобіля «ВАЗ 2109» отримав забій черевної порожнини. Хлопчику надали медичну допомогу без госпіталізації.

Водій автомобіля «ВАЗ2106» отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітини, забоїв та саден. Чоловікові надали медичну допомогу без госпіталізації.

Фото із сайту ГУ НП  у Хмельницькій області

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

Коментарі (1)
  • Питон Пятифан

    За кермом ВАЗ 2106 був досить сильно п'яний колишній слідчий прокуратури без документів. І чомусь зовсім не дивно, що "оновлена поліція" по-тихому закрила справу. ГАНЬБА!
keyboard_arrow_up