Під Кам’янцем сталася масштабна ДТП. Є постраждалі (ФОТО)

Під Кам’янцем сталася масштабна ДТП. Є постраждалі (ФОТО)
  • Вчора, 26 лютого, сталася масштабна ДТП: зіткнулося  4 автомобілі.
  • Водія одного із авто доправили до лікарні. 

Дорожньо-транспортна пригода мала місце вчора ,26 лютого, близько 7:20 години на автодорозі «Житомир — Чернівці», неподалік села Лисогірка. Про це інформує сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області.  Зіткнулося чотири автомобілі. За попередніми даними, 49-річний житель села Вербка у момент зіткнення перебував за кермом автомобіля «Фіат Скудо». Чоловік допустив зіткнення з автомобілем «Хюндай Туксон», за кермом якого був  58-річний житель села Гуменці.

Після цього зіткнення, 28-річний житель села Маків Дунаєвецького району, що рухався позаду на автомобілі «Фольксваген Кадді», для уникнення зіткнення виїхав на зустрічну смугу. Там авто зіткнулося із «ВАЗ0ом 2106» під керуванням 57-річного жителя села Кисилівка.

фото із сайту поліції
Внаслідок ДТП водій «Фіату» отримав закриту черепно-мозкову травму та був госпіталізований до Кам’янець-Подільської міської лікарні № 1. Пасажири «Фіату» (26-річна жителька села Вербка і 27-річний житель села Вербка), пасажир «Фольксвагену» (33-річний житель села Маків), водії «Хюндаю» та «ВАЗу» отримали тілесні ушкодження.  Їм  надали медичну допомогу без госпіталізації.

Шановні водії, будьте обачними за кермом!

Коментарі
keyboard_arrow_up