Кам’янчанам роз’яснили нововведення у сфері пасажирських перевезень

Кам’янчанам роз’яснили нововведення у сфері пасажирських перевезень
Фото прес-служби
  • Сьогодні у сесійній залі мерії обговорили основні вимоги законодавства і нововведення для водіїв

За словами Віталія Дзюби, у сфері пасажирських перевезень є позитивні зрушення. Знизився рівень аварійності, відносно 2017 року. Стосовно Хмельницького, там не вистачає транспортних засобів, якими перевізники б змогли якісно обслуговувати пасажирів. 

Стосовно нововведень, то цьогоріч проводитимуть ліцензійні перевірки перевізників, як зазначає прес-служба мерії, на які в 2019 році мораторій не діє. Причинами цьому послугували непроходження водієм медика і механіка, дорожньо-транспортні пригоди, неоформлену робочу силу.

«По кожному акту зафіксованого порушення проводиться аналіз і підшивається до справи перевізника. Підходи змінилися згідно вимог сьогодення, - зазначив начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області.

Заступник міського голови Сергій Бабій із поліцейськими, представниками фіскальної служби й відділу контролю за дотриманням законодавства про працю роз’яснили присутнім водіям і пасажироперевізникам основні вимоги законодавства, які впливають на перевезення та обслуговування в цій сфері.

Коментарі
keyboard_arrow_up