У Кам'янці сталася ДТП за участі маршрутки (ОНОВЛЕНО +фото)

У Кам'янці сталася ДТП за участі маршрутки (ОНОВЛЕНО +фото)

Сьогодні, 21 лютого, о 13.09 годині, на перехресті вулиці Героїв Небесної Сотні та  проспекту Грушевсткого сталася ДТП. Зіткнулись три авто, в тому числі -  маршрутка #6.

Зіткнулися три автівки: «Hyundai» та «Lada Priora» та маршрутне таксі №6. На щастя, травмованих немає.

Як прокоментувала журналістам "20 хвилин" Руслана Марчук, інспектор сектору моніторингу Кам’янець – Подільського міського відділу поліції, експертиза поки триває, правоохоронці опитують очевидців ДТП, аби з'ясувати, хто спричинив аварію.

Згодом на сторінці у facebook Руслана Марчук повідомила детальнішу інформацію. Тож, автомобіль марки «Hyundai» рухався по проспекту Грушевського в напрямку центру міста. А автівка «Lada Priora 2107» рухалася вулицею Героїв Небесної Сотні. Водій «Lada», ймовірно, хотів повернути на проспект.

Водії цих автомобілів, порушуючи правила дорожнього руху, не надали перевагу в русі, і тому спричинили аварію. Вході чого, допустили зіткнення з маршрутним таксі, яке було заповнена пасажирами. На щастя, у даній ситуації ніхто не постраждав.

скрін із допису у facebook

 

 

Коментарі (2)
  • Саша Доцюк

    Що за "брєд"  поліція  пише! -"Водії порушили правила не надавши перевагу.".ПОРУШНИК ТІЛЬКИ ОДИН! Хюндай їхав по Небесної сотні на червоне світло! Лада на зелене по проспекту!
  • Саша Доцюк

    є відео самого дтп
keyboard_arrow_up