У Кам’янці відбудеться конкурс на пасажирські перевезення

У Кам’янці відбудеться конкурс на пасажирські перевезення
  • У Кам’янці визначили умови конкурсу на пасажирські перевезення.

У листопаді цього в Кам’янці відбудеться конкурс з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. З 3 до 22 жовтня триватиме прийом документів від перевізників, а після - їх перевірка. Конкурс запланований на 3 листопада 2018 року.

Від 6 лютого 2017 року розпорядженням міського голови було створено відповідну комісію, потім проведено громадські слухання. Умови конкурсу вчора, 2 серпня, розглянули на засіданні виконавчого комітету. Відповідно до Постанови Кабміну, переможець визначатиметься за бальною системою. Тому додаткові бали зараховуватимуться електроавтобусам, автомобілям, які відповідають євровимогам, з низькою підлогою, на екологічних видах палива і таким, що пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю.

Також на прохання кам'янчан цього року планується запустити новий маршрут №8, який з'єднає ЗОШ №12 в селищі цукрового заводу, залізничний вокзал, центральний ринок, ЗОШ №15, вулиці Північна та Огієнка, міську лікарню, вулицю Данила Галицького, повідомляє сайт міської ради.

Коментарі
keyboard_arrow_up