У Кам’янці затримали п'яного водія. У правопорушника виявили ще й наркотики

У Кам’янці затримали п'яного водія. У правопорушника виявили ще й наркотики
Світлина із допису Р. Марчук у facebook
  • Увагу правоохоронців привернув водій «ВАЗу», який порушив правила дорожнього руху.
  • Поспілкувавшись із правопорушником, поліцейські помітили, що  30-річний водій - п’яний.
  • А коли чоловік діставав із сумки документи, то випадково витягнув ще й згорток «канабісу».

Стався інцидент сьогодні, 29 травня. Правоохоронці саме чергували за дотриманням ПДР. Водій автівки «ВАЗ» порушив  правила дорожнього руху (п.2.3.в, 2.9.а – ПДР). Правоохоронці водія зупинили. За кермом  «ВАЗ -2108» перебував  30-річний місцевий житель. Коли поліцейські спілкувалися із водієм, то відчули, що чоловік нечітко розмовляє. А пройшовши тест «Драгер», підтвердилося, що водій керував транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Але це ще не все. Правоохоронці попросили пред’явити водію посвідчення. І випадково із документами правопорушник витягнув ще й згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору у сухому подрібненому стані – «канабісу». Про це у facebook інформує Руслана Марчук, інспектор сектору моніторингу Кам’янець – Подільського міського відділу поліції.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВАЗ Largus у Кам’янець Подільському на Automoto.ua.

На місці події працює слідчо-оперативна група за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», - йдеться у повідомленні.

Наразі на водія складено адміністративний протокол за ст. 130 («Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння») КУаАП.

Коментарі
keyboard_arrow_up