Войцех Балчун: «"Кусючі" ковдри і пір’яні подушки відправляємо в історію!»

Войцех Балчун: «"Кусючі" ковдри і пір’яні подушки відправляємо в історію!»
Фото з мережі Інтернет
  • «Укрзалізниця» відмовляється від традиційної постільної білизни. У вагонах не буде «кусючих» ковдр, «вафельних» рушників та пір’ярних подушок.
  • Таке рішення прийняли на засіданні правління «Укрзалізниці».

22 березня  на засіданні правління «Укрзалізниці» було затверджено новий порядок щодо інвентарю у потягах та постільної білизни у вагонах. Це стосується матраців, подушок, старих «кусючих» ковдр, які замінять на нові (всесезонні) та  «вафельних» рушників (замість них обіцяють махрові). Оновлення обіцяють впроваджувати якнайшвидше, але поступово. Про це інформує голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун у facebook.

«Розраховуємо, що наш пасажир у найближчій перспективі забуде про зібгані, важкі, з грудками вати матраци та сумнівного вигляду подушки. Ковдри, що кусаються, поступляться місцем новим, із сучасних комфортних екологічних матеріалів. Відмовляємось також від літнього і зимового варіантів ковдр і переходимо на всесезонний формат:) Позбуваємося і, так званих, «вафельних рушників» старого зразка – замість них будуть махрові, якими зручніше та приємніше користуватися. Не обіцяємо, що разючі зміни стануться за один день, але поступово буде замінено весь інвентар», - йдеться у повідомленні Войцеха Балчуна.

Дивіться також:

 

 

Коментарі (1)
  • Олена

    а за які гроші новинки будуть купляти? знову піднімуть ціни на проїзд?
keyboard_arrow_up