Декілька цінних порад для кам'янчан з облаштування ванної кімнати (Новини компаній)

Декілька цінних порад для кам'янчан з облаштування ванної кімнати (Новини компаній)

Для облаштування ванної кімнати треба сантехніка різного призначення. Не обійтися без таких елементів, як унітаз, умивальник, ванна, душова кабінка, біде і пісуар. Кожен предмет має своє призначення і виконує певні функції. Залежно від розміру і стилю приміщення треба обирати ту чи іншу конструкцію, що повинна ідеально вписатися в інтер'єр ванної кімнати. Сучасний ринок м. Кам'янець-Подільський пропонує великий асортимент виробів різного формату, що дозволяє придбати сантехніку високої якості і створити затишне і функціональне приміщення.

Різновид

Дизайнери радять при виборі сантехніки враховувати особливості інтер'єру ванної кімнати. Створюючи класичний стиль, стане в нагоді універсальна сантехніка – підлогові або підвісні унітази, ванни прямокутної форми і душові панелі. Любителям модерну, кантрі варто звернути увагу на кутові ванни, джакузі, монолітний варіант унітазу з тарільчатой або лійкоподібної чашею. При створенні стилю хай-тек доречі будуть вбудовані умивальники, інсталяції, унітази компакт і кабінки з асиметричним піддоном. Кожен покупець має шанс придбати оптимальну модель, яка впишеться в стиль і підвищить функціональність приміщення.

Критерії вибору

Головний критерій вибору сантехніки – висока якість і прийнятна ціна. Можна сміливо довіряти відомим виробникам сантехніки з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Туреччини, Польщі, що зарекомендували себе з найкращого боку на світовому ринку. Продукція заркордонних і вітчизняних брендів перевіряється і проходить багаторазовий контроль. Сантехнічні вироби, що мають сертифікат міжнародного зразку, виконані з найкращих матеріалів по інноваційним технологіям, тому служать довго і надійно виконують свої функції.

Де купити

Дешево купити сантехніку можна в інтернет магазині. В каталозі сантехніки Aquacity.com.ua представлені актуальні моделі високої якості за оптимальною вартістю. Досить вибрати виріб з будь-якої категорії (санфаянс, душові, ванни, змішувачі, аксесуари, теплотехніка, кахель, інсталяції), зробити онлайн замовлення і вам доставлять товар в будь-яке місце. Надійність і довговічність продукції – ось відмінні особливості товарів, представлених на сайті. Різноманітність асортименту дозволяє вибрати ідеальний варіант сантехніки, яка стане акцентом стилю і додасть благородство приміщенню.

keyboard_arrow_up