Кам’янчани бояться ходити неосвітленою вулицею Куйбишева

Кам’янчани бояться ходити неосвітленою вулицею Куйбишева
У селищі Цукрового заводу далеко не всі вулички освітлюються належним чином. Так, є вулиця Куйбишева, на якій розміщена чимала територія ТЕС. Але вона займає лише половину протяжності вулиці. І там, де є ще паркан ТЕСу, вуличне освітлення є. А, як лише територія станції закінчується, то й вже, схоже, ліхтарі там потрібні лише для краси.

Мешканці скаржаться, що вночі цією вулицею страшно йти, адже зліва паркан довжелезний, а праворуч, далі від дороги, занедбана територія, що вже давно буквально поросла сміттям та чагарниками. Далі – лише каньйон.

Журналісти «20 хвилин» вирішили з’ясувати, чи місцева влада планує взагалі довиконати обіцяне. Бо якось не гарно, що одна половина вулиці освітлена, а інша щоночі перетворюється на острах для мешканців. Звернулися із цим питанням до заступника міського голови, Сергія Бабія.

Сергій Віталійович стверджувально відповів, мовляв цього року вже остаточно «доосвітлять» вулицю Куйбишева і беззаперечно в раді знають про цю проблему. Заступник міського голови зауважив, що цим питанням раніше займалася Світлана Старченко.

- Цього року із бюджету виділимо 60 тисяч гривень на освітлення вулиці від ТЕСу до вулиці Праці, - повідомляє Сергій Бабій.

Селище Цукрового заводу - найбільш віддалений південний район Кам’янця –Подільського. Може, саме через цей факт сюди влада просто не доїжджає. Та все ж, місцеві жителі сподіваються, що цією вулицею колись не буде так страшно ходити, як зараз.

Коментарі
keyboard_arrow_up