Кам'янецький підприємець заощадив на податках майже півтора мільйона гривень

Кам'янецький підприємець заощадив на податках майже півтора мільйона гривень
  • Податківці ДФС виявили порушення у сплаті податків підприємця з Кам‘янця-Подільського

Чоловік веде господарську діяльність на загальній системі оподаткування і займається торгівлею харчових продуктів. Прес-служба Територіальних органів ДФС у Хмельницькій області повідомила, що підприємець включив до витрат товари, за які не отримував дохід і отримав з бізнесу реальні прибутки, задекларував збитки.

"Витрати завищили майже на 7,5 мільйона гривень. У результаті донарахування з податку на доходи фізичних осіб, військового збору та ЄСВ склали 1 мільйон 419 тисяч гривень.", йдеться у повідомленні.

Фахівці ДФС зазначають, несплата податків завжди призводить до фінансових санкцій та необхідності відповідати за мінімізацію податкових платежів.

«Податки – це плата за цивілізацію, бо саме від їх накопичення залежить стан доріг, громадського транспорту, обсяги державних інвестицій в освіту, медицину, соціальний захист. Своєчасне, усвідомлене та добропорядне декларування своїх доходів є ознакою культури та сприяє розвиткові територіальних громад.

У наданні різного роду роз‘яснень та коментарів ми завжди відкриті перед бізнесом. З цією метою запроваджено ряд сучасних електронних сервісів, а також здійснюються такі традиційні форми співпраці, як робочі зустрічі, «круглі столи» та семінари», - підкреслила начальниця ГУ ДФС Оксана Дмитрієва.

Коментарі
keyboard_arrow_up