Кам'янецького держслужбовця судитимуть за вимагання неправомірної вигоди

Кам'янецького держслужбовця судитимуть за вимагання неправомірної вигоди
  • До Кам’янець-Подільського міськрайонного суду скерували кримінальне провадження за частиною 3 статтею 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

11 вересня слідчі затримали старшого державного виконавця одного з відділів Державної виконавчої служби ГТУЮ у Хмельницькій області, який вимагав у громадянина 15 000 гривень за невинесення постанови про накладення на нього штрафу у розмірі більше 38 тичяч гривень. Повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області. Після передачі вказаної суми через посередника, службовця затримала поліція.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за частиною 3 статтею 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) скерували на розгляд Кам’янець-Подільського міськрайонного суду. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Коментарі
keyboard_arrow_up