Прокуратура Кам’янця виявила порушення у закупівлі пального лікарнею

Прокуратура Кам’янця виявила порушення у закупівлі пального лікарнею
Ілюстративне фото з мережі Інтернет
  • Лікарня уклала договір з підприємством щодо закупівлі пального на суму понад 100 тис. грн

Працівники Кам’янецької прокуратури виявили, що Новоушицька центральна районна лікарня порушила кілька вимог закону при проведенні державних закупівель.

У квітні 2019 року лікарня домовилась з приватним підприємством щодо закупівлі пального на суму 105 тис. гривень. Про це повідомив Новоушицький відділ місцевої прокуратури. 

«Однак, у порушення вимог законодавства у вказаному правочині не дотримано усіх істотних умов договору, не визначено найменування, кількість продукції, ціну за одиницю та строк дії договору, що могло призвести до порушення економічних інтересів комунальної установи в ході його виконання та створює ризик до протиправного витрачання бюджетних коштів, нераціонального та неефективного їх використання», - повідомив керівник відділу Олександр Рибіцький.

Місцева прокуратура на адресу Західного офісу Держаудитслужби надіслала лист з вимогою промоніторити вказану закупівлю, за результатами якого спірний правочин розірвано. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельниччини.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up