В міській раді Кам'янця вирішили, на що дадуть гроші

В міській раді Кам'янця вирішили, на що дадуть гроші
  • Вчора на засіданні 60-ї сесії міської ради внесли зміни до міського бюджету і до діючих програм
  • Проголосували за тимчасове припинення роботи «Гіпсовика»

Кошти розподілили так: 65 тисяч гривень піде на ремонт дитсадка №1, де прорвало систему теплопостачання; за 400 тисяч гривень зремонтують дороги; за 100 тисяч гривень зремонтують внутрішньодворовий проїзд на вулиці Пушкінська, 31; 100 тисяч гривень вкладуть у програму підтримки книговидання місцевих авторів; за 21 тисячу гривень придбають інвентар і матеріали у міські бібліотеки.

Крім того, внесли зміни до програми «Теплий дім» на 2017-2018 роки. Тепер у разі звернення учасника АТО чи членів сім’ї загиблого учасника АТО стосовно участі у цій програмі, відсоток співфінансування для заявника може бути скорегований до 100% від загальної вартості ремонтно-будівельних робіт за кошти міського бюджету.

Розглядається петиція щодо ремонту міського стадіону імені Тонкочеєва. Уже є розроблений проект, але на його реалізацію необхідно близько 10 мільйонів гривень. Зазначимо, що дали дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення землі учасникам бойових дій. Затвердили програму забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Без уваги не залишився протест містян через щоденні викиди, які проживають поблизу "Гіпсовика". 
Враховуючи їх звернення, проголосували за призупинення роботи підприємства до моменту приведення у відповідність екологічного законодавства. Юридичне управління розробить відповідний алгоритм дій, а екологічна інспекція - перевірить стан повітря коло підприємства.

Коментарі
keyboard_arrow_up