Що подивитися завтра в кінотеатрах Кам’янця?

Що подивитися завтра в кінотеатрах Кам’янця?

Не знаєте як відпочити серед тижня від роботи, аби далеко не їхати і коштувало небагато? Чи не найбільш популярним способом релаксу є кіноперегляд гарної стрічки на великому екрані. Тим паче, у двох кінотеатрах Кам’янця – Подільського завтра відбудеться показ гарних прикладів сучасного кінематографу.

Кінотеатр «Дружба» 8 червня, транслюватиме три кінострічки.

«Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя 2»

Легендарне повернення улюблених мультяшних героїв – Черепашок-ніндзя. Фактично все життя Донателло, Рафаель, Мікеланджело та Леонардно перебували в каналізаціях Нью-Йорку. Але одного разу хоробрим черепашкам з іменами видатних художників потрібно було вийти із тіні каналізаційних лабіринтів, щоб врятувати місто від лихого Шредера. І завдяки знанням, отриманих від учителя Сплінтера, і допомоги від репортера Ейпріл, черепашкам це вдалося. Але, здається, на місто суне нова небезпека.

«Аліса в Задзеркаллі»

Фільм, який продюсує геніальний Тім Бартон. Аліса повертається.

Головна героїня, відома нам Аліса, зробила крок назустріч дзеркалу, але не очікувала того, що потрапить до невідомої досі реальності. Тут все по-іншому. Дівчина не розуміє, чи це сон, вигадка, ілюзія, чи, просто безумство.  Але Аліса знає напевне – їй потрібно врятувати божевільного Капелюшника, який потрапив у біду.

«Сусіди 2»

У комедійній кінострічці мова йде про подружню пару Раднерів, яка вирішила переїхати до передмістя, адже Келлі (дружина) чекає на народження другої дитини. Але поки сімейство намагається продати своє житло, по-сусідству із ними заселяються університетське жіноцтво, яке те й робить, що гуляють на вечірках і цим самим не дають Раднерам спокою. Мак і Келлі просять свого колишнього ворога, Тедді Сандерса, допомогти їм вирішити цю роблему.

У «Сінема» завтра можна переглянути ці ж кінострічки, що й у «Дружбі», і ще піти на показ «Грошової пастки» або фільму «Люди Ікс: Апокаліспис». Можна переглянути також  мультик «Сезон полювання: байки з лісу».

«Грошова пастка»

Триллер від Джоді Фостер.

На студію саме під час чергової зйомки однієї із популярних фінансових програм, вривається розлючений інвестор, що втратив все. Винний у втраті ведучий програми Лі Гейтс, якого у стрічці зіграв Джордж Клуні. Інвестор погрожує людям у прямому ефірі. Лі і його продюсеру Патті , яку втілила Джулія Робертс, доводиться працювати проти часу, щоб розкрити змову світового ринку. Рейтинги програми стрімко піднімаються, але чи поневірені люди зможуть витримати моральний тиск від розлюченого інвестора?

«Люди Ікс: Апокаліспис»

Знову супергерої, і знову боротьба за справедливість! Цього разу мутанти із над можливостями зійдуться у поєдинку проти вельми сильного суперника, котрий зве себе Апокаліпсисом. Він спав тисячу років і тепер прокинувся в сьогоденні, яке його розчарувало. Апокаліпсис хоче змінити його, заручившись допомогою чотирьох мутантів, мета яких перетворити світ на суцільні руїни. Однак Чарльз Ксавьє не може цього допустити.

«Сезон полювання: байки з лісу»

Головні герої - олень Елліот, такса Сосиска і їх друзі, хочуть відучити ведмедя Бугу відчувати страх до всього на світі. Бо одного разу, ведмідь почув біля нічного багаття байку про страшного вовка-перевертня, грізлі надовго втратив спокій і почав поводити себе як боягузливе мишеня. І це є тією причиною, через яку в компанії зриваються класні канікули!  Елліот і Сосиска споряджають експедицію в Темний Ліс, відкривши власний сезон полювання на загадкового мешканця. Що ж чекає на братію в лісі?

Коментарі
keyboard_arrow_up