Що показують у кінотеатрах Кам’янця-Подільського

Що показують у кінотеатрах Кам’янця-Подільського
У Кам’янці можна побачити такі фільми: «Заплати привиду», «Легенда», «Пен: Подорож в Небувалію», «Марсіянин».

«Заплати привиду» (фантастика). 
Існує давнє повір'я, що раз в рік, на Хеллоуїн, відкриваються двері між світом живих і світом мертвих. В цей день зло практично всесильне... 
Під час нічного святкового параду в Нью-Йорку у професора Майка Кола безслідно пропадає його маленький син. Поліції не вдається знайти дитину, однак після власного розслідування батько дізнається, що якесь потужне стародавнє прокляття забирає дітей щороку. Щоб повернути собі свого сина, у нього є тільки один шанс — в ніч на Хеллоуїн відправитися по той бік брами пітьми.. 
У кінотеатрі «Сінема» з 8 жовтня 
Сеанси: 
18.00 - 40 гривень. 

Фільм «Легенда» розповість історію близнюків Реджі і Ронні Крэй, культових фігур злочинного світу Великобританії 1960-х. Брати очолювали найвпливовіше бандитське угрупування Іст-Енду. У їхньому послужному списку: збройні грабунки, рекет, підпали, замахи, вбивства і власний нічний клуб, куди доїжджали навіть голлівудські знаменитості. Серед їхніх жертв — кримінальні авторитети Джек МакВітті і Джордж Корнелл. 
У кінотеатрі «Сінема» з 8 жовтня 
Сеанси: 
21:30 – 40 гривень. 

Фільм «Пен: Подорож в Небувалію» про хлопчика, відомому усьому світу під ім'ям Пітер Пен (Леві Міллер). Як відомо, він живе в чарівній країні Небуляндії. Знайти її зовсім не складно – з двох найяскравіших зірок нічного неба обирай яскравішу і лети спочатку прямо, а потім направо і до світанку. Небуляндію населяють добрі працьовиті феї і легковажні русалки. Головними ж мешканцями Небуляндії без перебільшення можна назвати загублених хлопчаків – сиріт. Вони відважно б'ються з піратами, а живуть у печерах і будинках на деревах. Головний серед хлопчаків– Пітер Пен. Про те, яким чином він дістався до чарівної країни, можна дізнатися з нового фільму. 
Режисером фільму «Пен: Подорож в Небувалію» став Джо Райт («Гордість і упередження», «Хана: досконала зброя»). Для Райта це перший досвід роботи над фільмом для дітей. Сценарист Джейсон Фьюкс, який переробив оригінальну історію письменника Дж. М. Баррі, має досвід роботи в мультиплікації. 
У кінотеатрі «Сінема» з 08 жовтня . 
Сеанси: 
11:30 – 30 гривень, 
15:00 – 30 гривень, 
17:00 – 40 гривень, 
19:15 – 45 гривень (3D). 


«Марсіянин» - місія "Арес-3" в процесі роботи була змушена екстрено покинути планету через піщану бурю. Інженер і біолог Марк Вотні отримав пошкодження скафандра під час піщаної бурі. Співробітники місії, вважаючи його загиблим, евакуювалися з планети, залишивши Марка одного. Прийшовши до тями, Вотні виявляє, що зв'язок із Землею відсутній, але при цьому повністю функціонує автономний Будинок. Головний герой починає шукати спосіб протриматися на наявних запасах їжі, вітамінів, води і повітря ще 4 роки до прильоту наступної місії "Арес-4". В цей час на Землі NASA шукає спосіб якнайшвидше відправити рятувальну місію на червону планету. 
Переглянути стрічку можна у кінотеатрі "Дружба" з 8 по 14 жовтня. 
Сеанси: 
14.30 –  40 гривень, 
19.15 – 50 гривень, 
21.45 – 50 гривень, 
23.59 -40 гривень.
Коментарі
keyboard_arrow_up