Кам’янчани зможуть спробувати сили у письменництві і знайти однодумців

Кам’янчани зможуть спробувати сили у письменництві і знайти однодумців
  • Завтра відбудеться перша офіційна зустріч анонімних письменників нашого міста, журналісти взяли інтерв’ю у організатора

Завтра кам’янчани можуть долучитися до зустрічі спілки анонімних авторів нашого міста. Якщо ви займаєтеся письменництвом, потребуєте критики, чи хочете поділитися своєю творчістю, то тут ви зустрінете однодумців.

Журналістам «20 хвилин» вдалося поспілкуватися із організатором заходу Олександрою Вишневською. 

З чого усе почалося?

Усе почалося в Харкові у 2015 році. Пані Таіс Золотковська почала займатися курсами інтенсивів з художнього письма у різних містах України. Тепер учасники цієї ініціативи хочуть відкривати осередки клубів у містах, тепер, і Кам’янець-Подільський приєднався. Зустрічі проводитимуться щотижня, куди зможуть прийти люди і пописати, отримати підтримку.

Розкажіть про ваше письменництво і що буде на зустрічі? 

Я сама нещодавно долучилася до письменництва. Пишу усе життя, але письменництвом, у повному розумінні цього слова, ще не займаюся. Дівчина - початківець у цій справі. Колись писала вірші на парах, але, зараз, вирішила більше розвивати себе у цьому напрямі і знайти однодумців, які можуть бути ще невпевненими і хочуть також спробувати свої сили.

Під час зустрічі автори зможуть не лише розповісти про свою творчість, але й поєднати теорію з практикою. Ми дамо присутнім вправи, коли усі закінчать, то зможуть розповісти про свої враження і зачитати результати. Головне, щоб письменники були віком від 16-ти років.

Які ваші очікування і плани на майбутнє? 

Ми очікуємо і хочемо знайти творчих людей зацікавлених у письменництві, які можуть дати надію і підтримку. Щоб вони змогли втілити стару у життя забуту мрію. Ми будемо раді творчому студентству, яке зможе утілювати у життя креативні ідеї. Для кам’янчан це буде чудова можливість просто сісти, написати будь-що і цим поділитися з іншими. Кожен зможе відкрити для себе нові сторони своєї особистості, отримати порцію натхнення. 

Для авторів всіх рівнів. Вхід вільний. Щоб відвідати зустріч, заповніть форму реєстрації за посиланням goo.gl/Ty5G9g

Коментарі
keyboard_arrow_up