Кам’янчан запрошують на концерт класичної музики

Кам’янчан запрошують на концерт класичної музики

ГО «Клуб поціновувачів оперного мистецтва «Секвенція»» запрошує мешканців та гостей Кам’янця – Подільського на концерт класично музики. Захід присвячений 120 річчиці від Дня народження українського композитора Михайла Вериківсього.

Концерт  відбудеться 19 листопада о 16.30 годині за адресою: місто Кам’янець – Подільський, вулиця П’ятницька, 9 (НІАЗ).

У програмі концерту лунатимуть арії з опер «Наймичка», «Сотник», музичної драми «Вій». А також відвідувачі матимуть змогу почути українські пісні та романси в обробці Михайла Вериківського.

Співатиме для відвідувачів концерту Лауреат міжнародних конкурсів оперного мистецтва Олена Лютаревич. Концертмейстер – Анжеліка Тернова. Вестиме захід – Наталія Король.

Детальну інформацію можна отримати, зателефонувавши за номером телефону: 067-38-33 – 563. Вхід на концерт дозволений лише за умови пред’явленого запрошення. Запитати про запрошення можна у виставковій залі за адресою: вулиця Соборна, 29а, або безпосередньо на місці проведення концерту перед його початком.

Коментарі
keyboard_arrow_up