У Кам’янці пройде мистецький конкурс «Grand Fest»

У Кам’янці пройде мистецький конкурс «Grand Fest»
світлина з мережі Інтернет

 «Свято пісні» за участі дитячого театру пісні «Любава» переросло у Всеукраїнський мистецький фестиваль «Grand Fest Кам'янець-2016». І вже 4-6 листопада кам’янчани матимуть змогу стати свідком конкурсу талантів.

На володаря Гран-Прі чекає грошова винагорода. Спеціальні призи, подарункові сертифікати, фотосесії. Як повідомляє прес-служба Кам’янець – Подільської міської ради, серед членів журі на фестивалі буде фіналіст першого сезону «Голосу країни», «Х-фактору», «Пісні моря», переможець телевізійного шоу «Співай, як зірка» Роман Стоколос.  Ще у складі журі буде присутнім лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів серед оперних співаків, солістка Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка Світлана Семенишина. Хореографічні навички учасників оцінюватиме хмельничанин, переможець проектів «Танці з зірками», «Танцюю для тебе», «Танцювальне Євробачення», головний хореограф міста Хмельницького у проекті «Майданс», фіналіст кубку світу з латиноамериканських танців у категорії професіонали Сергій Костецький.

До того ж, програма фестивалю передбачена ще й на майстер-класи, показові виступи від зіркових членів журі. Конкурс включає у себе такі номінації: «Вокал», «Інструментальний жанр», «Хореографія», «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Оригінальний жанр».

Коментарі
keyboard_arrow_up