Як вшановували пам'ять і вітали військовослужбовців у Кам'янці (ФОТО)

Як вшановували пам'ять і вітали військовослужбовців у Кам'янці (ФОТО)
  • Сьогодні відбулося покладання квітів  «Небесній Сотні та всім загиблим за визволення України», меморіалу пам’яті Героїв АТО, могил загиблих кам’янчан на Алеї слави міського кладовища
  • Кам'янець-подільських військовослужбовців і рятувальників привітали з днем захисника України і днем козацтва

Сьогодні до дня захисника вітчизни України кам'янчани і представники міської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету, громадських організацій, військові поклали квіти до пам'ятників і могил загиблих кам'янчан.

Урочистості і святковий концерт відбулися у міському будинку культури, де тривала благодійна ярмарка організована дитячою художньою школою і міською школою мистецтв. Зібрані кошти навчальні заклади передадуть на лікування поранених бійців.

Почалося свято зі слів подяки усім кам'янчанам, які зібрали допомогу для бійців сходу. Щирими привітаннями для військових на війні стануть речі першої допомоги, смаколики і теплі привітання у вигляді листівок і малюнків школярів.

Згадали загиблих кам'янецьких героїв, співом, що не залишив нікого байдужим. Сльози лилися з очей рідних та близьких воїнів.

Також, з привітаннями на сцену вийшли представники міської влади, обласної влади, учасники благодійного фонду, які вручили ордери на квартири 7-мом родинам військовослужбовців, грамоти, медалі і подарунки.

Між урочистостями і врученням грамот на сцені виступали дитячі танцювальні колективи з яскравими номерами і музичний хор від Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Коментарі
keyboard_arrow_up