18-річний хлопець обікрав у Кам’янці гіпермаркет. Підозрюваного затримали

18-річний хлопець обікрав у Кам’янці гіпермаркет. Підозрюваного затримали
Фото з мережі Інтернет
  • У Кам’янці довели вину 18-річного юнака, який обкрадав місцевий будівельний гіпермаркет.

У Кам`янці в будівельному гіпермаркеті, що знаходиться за адресою Хмельницьке шосе, 11, 29 квітня затримали юнака. Працівники магазину запідозрили його у викрадені товару та викликали поліцію.

Вину 18-річного хлопця доведено в повному обсязі. Частину майна, яким він заволодів у магазині, вилучено. Першу крадіжку велосипеду «Discovery» та ще деяких дрібничок він вчинив напередодні затримання. Тоді зловмисник зник через паркан відкритого майданчика вказаного гіпермаркету, не маючи наміру розраховуватися за викрадені речі. Наступного дня хлопець у магазині поцупив щипчики для нігтів, рукавички, лосьйон охолоджуючий, бинт чорний «Senat», боксерську капу, ліхтар, рукавички для боксу. Охорона затримала підозрюваного, коли він викрав із торгового прилавка ряду №10 бензопилу марки «Oleo-Mac» та намагався покинути територію через паркан. У бесіді зі слідчим Кам`янець-Подільського відділу поліції зізнався у вчинені кримінального правопорушення та видав викрадені речі. Велосипед вилучено в одному із місцевих ломбардів так, як вранці крадій встиг його реалізувати, повідомляє Кам’янець-Подільський відділ поліції.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Максимальне покарання, що передбачене санкцією статті позбавленням волі - строком до 5 років.

Коментарі
keyboard_arrow_up