20 ударів ножем: жителька Кам’янеччини жорстоко поквиталася з турком

20 ударів ножем: жителька Кам’янеччини жорстоко поквиталася з турком
Фото прес-служби
  • Уночі 15 лютого на Дунаєвецькій автостоянці знайшли мертвого 46-річного турка з ножовими пораненнями 
  • Того ж дня після обіду поліція затримала убивцю у Кам’янці-Подільському
  • Тепер 23-річній дівчині загрожує до 15 років позбавлення волі. 

14 лютого близько 11 вечора турок-далекобійник разом із 23-річною жителькою одного із сіл Кам’янець-Подільського району, заїхали на Дунаєвецьку автостоянку на робочій вантажівці «IVEKO».

Як повідомляє прес-служба поліції, опів на першу ночі працівники стоянки знайшли зарізаного чоловіка. Далекобійника 20 разів вдарили ножем у різні частини тіла: голову, шию і тулуб, зачепивши артерію. Поранений зміг вийти з машини в пошуках допомоги, але по дорозі до будки охорони помер від значної крововтрати.

Шукали супутницю турка поліцейські Дунаївців і Кам’янця. Затримали дівчину після обіду у Кам’янці-Подільському. Затримана зізналася у вбивстві, а свій вчинок пояснила раптово виниклим конфліктом з потерпілим. Ніж, мовляв, знайшла в салоні автомобіля. Як повідомляє прес-служба міськрайонного суду Кам’янця-Подільського, дівчина утримує неповнолітню дитину, немає постійного джерела доходу і має третю групу інвалідності

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події. На період досудового розслідування дівчину тримають під вартою, їй оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up