Депутата Кам’янця-Подільського затримали на хабарі

Депутата Кам’янця-Подільського затримали на хабарі
  • Поліція затримала депутата міської ради за спробу підкупу начальника відділу Управління захисту економіки
  • За не складання протоколу про корупцію відносно депутата однієї з міських рад його родич, також депутат міськради, запропонував поліцейському 500 доларів США неправомірної вигоди.

Депутат Кам’янець-Подольської міської ради не своєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни в майновому стані. За правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачена відповідальність відповідно частини 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як повідомляє прес-служба поліції, згодом до начальника відділу Управління захисту економіки в Хмельницькій області звернувся батько правопорушника, також депутат міської ради Кам’янця-Подільського. Чоловік запропонував майору поліції 500 доларів США «винагороди» за не складання відносно його сина адміністративного протоколу.

Вчора депутата викрили під час спроби підкупу поліцейського. Наразі відкривають кримінальне провадження за частиною 3 статті 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу правопорушнику.
Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up